پاسخ: [مادربرد گیگابایت] مشکل با رم و cpu
نقل قول:
آره باید بفرستم .... فکر نکنم راه دیگه ای مونده باشه که انجام نداده باشم :1. (28):
قبل از فرستادن به گارانتی اگر بتونید سیستم دیگه ای که بتونه این فرکانس رو بی هیچ شک و شبهه ای بوت کنه ، از دوستی ، آشنایی سراغ داشته باشید تست کنید تا مطمئن بشید و بعد اگه اونجا هم مشکل داشت بفرستید خیلی بهتره عزیز .
اینجوری بفرستید و سالم باشه فقط هزینه ارسال پای خودتون میخوره و دیگر هیچ !!!
ما تا الآن چنین موردی با GSkill هایی که فروخته شده با گارانتی عقیق ندیدیم . احتمال ایراد از سوی سیستم خودتون بیشتر میتونه باشه .
توی مشکلات مربوط به بوت نشدن با فرکانس یا ولتاژ هر یک پارامتر اشتباه ست بشه یا با پارامتر دیگه تداخل داشته باشه خودش میتونه به تنهایی عامل مشکل باشه ، در یکی از پست هام گفتم هر تغییری که اعمال می کنید تنظیمات قبلی رو کامل دیفالت کنید تا مطمئن باشید فقط همون کانفیگ ست شده و بوت نکرده .
مشاوره از راه دور اون هم مشاوره حل مشکل سخت افزاری بسیار دشوار هست چون کنترل اینکه چیزی که ما میگیم تا چیزی که کاربر اعمال می کنه کاملاً یکسان باشه غیر ممکنه ! این در مورد همه کاربران هست .
امیدوارم با کمترین دردسر مشکلتون حل بشه .
موفق باشید :11():
سلام. دوست عزیز اگر 2600 کا و سندی بریج دارید باید بگم کنترلر رم این سری بسیار ضعیفتر از 3770 و 4770 4790 هست و قلغ داره .
این سری از رم ها هم واقعا چرت هستند. ولی این دلیل نمیشه که ساپورت نکنه. یک راه حل خدمتتون میگم انچام بدید درست میشه چون خودم رم 2000 دارم روی p67 ایسوس که روی 2133 کار میکنه.
رم ها با این پلتفرومی که بستی تایم TRFCشون به شدت به دما وابسته هست و عملا باعث بوت نشدن و مسایل از این دست میشه.
اصلا به فکر پروفایل xpm نباشید چون واقعا با هر مادربوردی سازگار نیست.
سی پی یو رو در فرکانس دیفالت قرار بدید.
فرکانس رم رو روی 2133 به صورت دستی قرار بدید
تایمیگ رو روی cl 11 12 12 31 قرار بدید با trfc بالا مثلا 180 به بالا.
حتما رم ها باید کول بشن.
قعطا بوت میشه . تست کامل pi 32 بگیرید بعد برگردید بایوس تایم ها رو تنگ تر کنید مثلا 11 11 11 بزارید دوباره تست کنید.
یک مورد دیگه ولتاژ رم رم حتما روی 1.65 بزارید. باز هم میگم رم ها اگر کول نباشه بالا نمیاد.
قبل از این که کولینگ بزارم براشون مجبور بودم روی 1866 ست کنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان روی 2133 هست.
نقل قول:
سلام. دوست عزیز اگر 2600 کا و سندی بریج دارید باید بگم کنترلر رم این سری بسیار ضعیفتر از 3770 و 4770 4790 هست و قلغ داره .
این سری از رم ها هم واقعا چرت هستند. ولی این دلیل نمیشه که ساپورت نکنه. یک راه حل خدمتتون میگم انچام بدید درست میشه چون خودم رم 2000 دارم روی p67 ایسوس که روی 2133 کار میکنه.
رم ها با این پلتفرومی که بستی تایم TRFCشون به شدت به دما وابسته هست و عملا باعث بوت نشدن و مسایل از این دست میشه.
اصلا به فکر پروفایل xpm نباشید چون واقعا با هر مادربوردی سازگار نیست.
سی پی یو رو در فرکانس دیفالت قرار بدید.
فرکانس رم رو روی 2133 به صورت دستی قرار بدید
تایمیگ رو روی cl 11 12 12 31 قرار بدید با trfc بالا مثلا 180 به بالا.
حتما رم ها باید کول بشن.
قعطا بوت میشه . تست کامل pi 32 بگیرید بعد برگردید بایوس تایم ها رو تنگ تر کنید مثلا 11 11 11 بزارید دوباره تست کنید.
یک مورد دیگه ولتاژ رم رم حتما روی 1.65 بزارید. باز هم میگم رم ها اگر کول نباشه بالا نمیاد.
بابا دمت گرم .......................... الان با 1866 لود کردم ** هوررررررررررررررررااااااا اااا ** :party::1. (10)::1. (4)::1.::ange::1. (12)::1. (13):
این trfc رو روی 185 گزاشتم ............. حالابرم با 2133 بیام بالا
در پوست خودم نمیگنجییییَم
الان با 2133 اودم بالا
این trfc چی بود که به من گفتی ..........!!! این چی بووووود!!
دو سه روزه پدرم دراومد ........................
نقل قول:
الان با 2133 اودم بالا
این trfc چی بود که به من گفتی ..........!!! این چی بووووود!!
خب خدا رو شکر
عزیز تست پایداری هم بگیرید با Hyper Pi 32M
تنظیمات رو دستی ست کردی کلاً یا با XMP زدی و TRFC رو تغییر دادی ؟
نقل قول:
خب خدا رو شکر
عزیز تست پایداری هم بگیرید با Hyper Pi 32M
تنظیمات رو دستی ست کردی کلاً یا با XMP زدی و TRFC رو تغییر دادی ؟
تست رو با چی بگیرم !!
xpm رو که اصلا دست نزدم .... تایمینگ دستی دادم و یک موردی که اصلا بهش فکر میکردم همین TRFC بود که روی 178 بود تغییر دادم به
185
نقل قول:
تست رو با چی بگیرم !!
xpm رو که اصلا دست نزدم .... تایمینگ دستی دادم و یک موردی که اصلا بهش فکر میکردم همین
TRFC بود که روی 178 بود تغییر دادم به
185
خوب تبریک میگم که مشکلت حل شد . :11():
امید عزیز:give_rose:
رضای عزیز :give_rose:
دم شما گرم خیلی اذیت شدین. حلال کنین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان دم شما ویژه گرم.......که تیر خلاص منو زدی :give_rose:
نقل قول:
تست رو با چی بگیرم !!
xpm رو که اصلا دست نزدم .... تایمینگ دستی دادم و یک موردی که اصلا بهش فکر میکردم همین
TRFC بود که روی 178 بود تغییر دادم به
185
نرم افزار Hyper Pi روی حالت 32M
این مشکل خیلی خیلی نادر هست که از رم باشه یا از عدم توانایی IMC پردازنده میتونه باشه یا باگ بایوس یا علت های ثانویه مثل فعال بودن گزینه های مدیریت مصرف انرژی شامل TPU و EPU در بردهای ایسوس که به شخصه موردش رو دیدم !